PickPickPick Joi, 28.03.2024, 12:34
Bine ati venit Vizitator | RSS
Server Extreme
Principala | Blog | Inregistrare | Login
Totul pentru Serve

categorii

Sondajul nostru
Cum vi se pare siteul Nostru
Total răspunsuri: 77

Mini-chat

Cautare

Mini-Profil
Salut: Vizitator!
Nume complect: Vizitator
Eşti aici: zile
Listă utilizatori
Schimbă date utilizator
Regulile site-ului
Trimite PM
Citeşte PM ()
Oaspete, suntem bucuroşi să va vedem. Vă rugăm să vă înregistraţi sau să vă autoindentificaţi!


Principala » 2011 » Februarie » 27
Foarte multa lume se foloseste de exploituri, hacking pentru a face rau altora. Exploiturile, pe de-o parte, sunt create de oameni care vor sa distruga un joc, un site, sa afecteze un server etc, exact ca virusii, dar de multe ori exploiturile sunt facute si pentru a indrepta erorile acestora. De exemplu, exploiturile cs 1.6 sunt menite sa distruga serverele de redirect, dar sunt folosite si pentru a rezolva erorile provenite din exploiturile hlds cs 1.6. Acestea, de cele mai multe ori sunt rezolvate de cook, prin vesiunile lui de dproto, care printre altele crackuieste si serverele de cs 1.6, acestea transformandu-se in servere non steam, adica servere pe care pot juca Counter-strike si cei care nu au licenta pentru acest joc.
Exploiturile pot fi totusi si realizate pentru a testa performantele serverelor de counter-strike. Cunoscatorii si totodata fanii jocului stiu foarte bine ca, de multe ori, s-au creat coduri pentru counter-strike, config-uri care sa exploateze jocul prin ... Detalii... »
Vizualizări: 399 | Adăugat de: Tekken | Data: 27.02.2011 | Comentarii (0)

Un bot pentru Counter-Strike reprezinta unul sau mai multi playeri virtuali cu care sa interactionezi in timpul jocului. Acesti boti se mai numesc roboti cs de unde si "jignirea" catre alti jucatori de pe un server online de Counter-Strike. Botii sunt in numar mare si exista o mare diversificare a lor. Noi am ales o lista de cativa care sunt cei mai buni dintre cei mai buni. Fiecare din ei au avantaje si dezavantaje, acestea sunt explicate pe pagina de detalii a fiecaruia. Botii pentru Counter-Strike au fost creati pentru userii care nu benificiaza de conexiune la internet pentru jocul offline, pentru antrenament dar si pentru popularea virtuala cu jucatori pe un server relativ slab populat.

Bun, deci am aflat ce sunt acesti boti sau roboti pentru Counter-Strike. Acum o sa va intrebati de ce nu va fac o sugestie cu privire la ce bot sa alegeti. NU? Pentru ca acestia, dupa cum am spus au diferite roluri si diferite avantaje si dezavantaje. O sa puteti sa va alegeti addon-ul cu boti ... Detalii... »

Vizualizări: 313 | Adăugat de: Tekken | Data: 27.02.2011 | Comentarii (1)

Music

cs 1.6

Calendar
«  Februarie 2011  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

Forma intrarii

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Prieteni Siteului


Copyright MyCorp © 2024